YOUR DIGITAL FOOD & BEVERAGE MANAGER

Jouw horecazaak super eenvoudig beheren.

Wij zetten je op weg

Je horecazaak runnen met Growzer is niet moeilijk, zeker niet als je weet dat je kunt rekenen op een stevige ondersteuning. Wij begeleiden je persoonlijk bij de opstart, zorgen dat je met alle features uit de voeten kan en ook na de opstart kun je kosteloos beroep blijven doen op onze support. Handige webinars, video’s en ondersteuning vanop afstand zorgen ervoor dat je steeds het onderste uit de kan haalt en verder kan, wanneer je vast loopt.

Wat kan Growzer voor je doen?
WELKE ONDERSTEUNING BIEDEN WE?
We've got your back(office)
OPSTARTBEGELEIDING

Wij zijn er voor je bij de opstart. We zorgen voor persoonlijke begeleiding, coaching en leren je werken met Growzer.

ACADEMY

Aan de slag? In de Growzer Academy doe je bijkomende kennis op, blijf je op de hoogte van nieuwe features en krijg je ze onder de knie.

ONDERSTEUNING VANOP AFSTAND

Ook vanop afstand kunnen we je met moderne tools helpen wanneer je vast loopt. Wij zorgen dat je snel weer verder kan.

VIDEO'S

Tal van handige video’s tonen je van A tot Z hoe je werkt met Growzer. Zo heb je steeds je persoonlijke coach binnen handbereik.

Altijd op de hoogte

DE GROWZER ACADEMY

Met de Growzer Academy hebben we onze eigen opleiding. Ervaren gebruikers en ons team zorgen voor opleidingen op maat, leggen de nieuwste features uit en frissen regelmatig je kennis op. Je leert hoe anderen met ons platform werken, hoe je er het maximale kan uithalen en hoe je het efficiëntst werkt. Tips & tricks die je sowieso extra rendement opleveren.

Let's talk
Support formules

Ontdek de kracht van Growzer

The proof of the pudding is in the eating. Growzer geeft je zaak een boost, maakt een professioneel beheer mogelijk en dat zonder complex te zijn. Zo heb jij alle tools in handen om je zaak te managen en succesvol te runnen. Daarbij geniet je steeds van een complete ondersteuning van ons Customer Success Team.

  • Starten kan GRATIS
  • We zetten je op weg met een gedegen opleiding
  • We blijven evolueren en nieuwigheden toevoegen
Let's talk!
MEER WETEN?
Contacteer ons en we tonen je graag de kracht van Growzer.


    Hulp nodig?