YOUR DIGITAL FOOD & BEVERAGE MANAGER

Op maat van de horeca!

YOUR DIGITAL FOOD & BEVERAGE MANAGER

Op maat van de horeca!

YOUR DIGITAL FOOD & BEVERAGE MANAGER

Op maat van jouw zaak!

Tevreden klanten, daar draait het om

We kunnen vertellen wat we willen, tevreden klanten daar draait het om. En daar hebben we er bij Growzer wel een aantal van. Van bar over brasserie tot restaurant, hotel en grootkeuken. Ons platform bewijst altijd en overal zijn meerwaarde. We laten met plezier dan ook een aantal klanten aan het woord uit verschillende takken van de horeca.

Wat kan Growzer voor je doen?
The proof of the pudding is in the eating
Klanten aan het woord
PLEIN PUBLIEK - EVENT & HORECA
Dennis Coryn - Operational Manager
“Growzer? Dat is een zeer makkelijk systeem om je bestellingen overzichtelijk te plaatsen en dagelijkse overzichten te hebben van de kosten zoals de productkost en de personeelskost”
DONKI - FAST CASUAL
Pierre Baltodano - Zaakvoerder

“Meten is weten en hierbij is Growzer de ideale tool voor!”

MISTER SPAGHETTI - FAST CASUAL
VYERONIKA KHODASKOVSKA - OPERATIONS MANAGER
“Growzer biedt ons een enorme hulp bij het beheer van onze stock. Daarbovenop kunnen we heel gemakkelijk onze foodcost in de gaten houden. En als de kaas op spaghetti, maakt Growzer het mogelijk om al onze bestellingen voor verschillende leveranciers via één platform te plaatsen. Wij zijn fan!”
HERTOG JAN - BROUWERIJ
ROEL NELISSEN - COMMERCIEEL COORDINATOR

“Growzer heeft voor de Hertog Jan Brouwerij het voorraad- en bestelsysteem verzorgd. We hebben gekozen voor Growzer omdat het gebruiksvriendelijk is en de service goed is.”

CHAPELUUR - FAST CASUAL
JONITH HERMAN - ZAAKVOERDER

“Door van in het begin met Growzer samen te werken konden wij als startende zaak onze foodcost zeer gedetailleerd in het oog houden en snel ingrijpen als bepaalde marges niet werden behaald. Bovendien zorgt de tool voor heel wat tijdsbesparing omdat alles in één oogopslag zichtbaar is.”

JEANBON - FAST CASUAL
JEAN VANDEMOORTELE - ZAAKVOERDER

“Growzer is een van de hoekstenen geweest voor het ‘rationaliseren’ van ons concept. Dankzij Growzer beschikken onze storemanagers nu over meer tijd die ze kunnen besteden aan onze klanten en hun team. Op headquarter niveau hebben we een betere controle op wat er in elke winkel gebeurt. Dit was noodzakelijk om ons groeitraject de komende jaren verder te zetten.”

DE COMEET - RESTAURANT
MICHAEL BOSSAERTS - ZAAKVOERDER

“Growzer helpt ons om verrassingen te vermijden bij het berekenen van de foodcost. Het helpt ons zo bij de zoektocht naar de beste producten voor de juiste prijs. Doordat Growzer  koppelt met AAPI voor de personeelskost hebben we elke dag een overzichtelijk dashboard dat ons in real-time ons rendement toont. Handig, voor ons zelfs onmisbaar.”

AMADEUS - RESTAURANT
Amadeus
EGZON PERGJEGJAJ - OPERATIONEEL MANAGER

“Growzer maakt de digitalisatie van onze processen super toegankelijk. Zo kunnen we heel eenvoudig bestellingen plaatsen bij al onze leveranciers, onze inventaris digitaal maken en vergelijken met het automatische stockbeheer, controle doen van facturen ten opzichte van de leverbonnen, gebruik maken van het digitaal kasboek dat rechtstreeks gekoppeld staat aan ons boekhoudprogramma en als kers op de taart kunnen we van op ons hoofdkantoor alle relevante cijfers opvolgen van de verschillende locaties. Kortom is Growzer de ideale ondersteuning voor een operationele manager, boekhouder, eigenaar en alle personeelsleden op de werkvloer zelf. Wij zijn fan!”

MESA - RESTAURANT
HANS VAN DEN BROECK - OPERATIONEEL MANAGER

“Het dashboard is in één oogopslag een indicatie van de gezondheid van onze zaak.”

VERTIGO - BAR
JURGEN NAUWELAERS - EIGENAAR

“Toen mijn laptop gestolen werd moest ik op zijn minst niet wakker liggen van mijn bestelhistoriek en bestellingen. Die zaten allemaal in Growzer.”

Growzer legt de pijnpunten bloot

Wouter van der Vieren

Flavor Major

Growzer is een modulair systeem, je kiest zelf wat je nodig hebt

Paul Van Gelder

7 Schaken

Growzer vertelt je dat zelfs met producten van topkwaliteit een mooie marge mogelijk is.

Jan Kegels

Jean Sur Mer

Na 9 openingsdagen haalden we veel betere resultaten. Over efficiëntie gesproken.

Olivier Honoré

Frituur Bossuwé

Growzer biedt een simpel hanteerbaar dashboard.

Jelbrich Hendrickx

Jelbrich

Realtime inzichten zijn voor ons levensbelangrijk.

Eva Urlings

Bavet

Hulp nodig?