EEN GOUDEN COMBINATIE

ALLES VOOR EEN SLIMMER HORECA MANAGEMENT

Dé digitale tools voor jouw horecazaak

Online bestellen en managen is één ding, daar heb je ook de tools voor nodig in de zaak. Onze partner one2three heeft tal van digitale oplossingen ter beschikking om sneller en efficiënter te werken. Bovendien maak je het je klanten een heel stuk makkelijker, waardoor de klantwaardering stijgt. Reken maar dat je dat aan je omzetcijfer voelt. Bovendien ligt er een koppeling tussen beide systemen waardoor je steeds over realtime inzichten beschikt en dynamisch je menu kunt aanpassen. 

Meer weten?
Growzer & one2three, een gouden combinatie

De koppeling tussen Growzer, one2three en als centrale spil je kassasysteem doe je een heel stuk efficiënter werken. Zo ligt er een koppeling met je kasboek en je stock, waardoor deze steeds helemaal actueel zijn. Bovendien geeft het ook de mogelijkheid tot een dynamisch menu, waarbij dit wordt aangepast naarmate je voorraad en out of stocks. Zo vormen we de onmisbare schakel tussen je klant, je zaak en je leveranciers. 

JOUW KLANTEN

JOUW ZAAK

JOUW LEVERANCIERS

CONTROLE OVER JE ZAAK

Zo krijg jij in real-time controle over je zaak en kan je snel reageren op problemen en opportuniteiten.

DE TOOLS & PLATFORMEN

Online bestelplaform

Van een QR-code voor de tafels tot een bestelzuil in de zaak of aan de toog. one2three heeft het. Een performant dashboard geeft je inzichten, er zijn geen wachtrijen meer en je hebt minder mensen nodig. De systemen werken zowel bij afhalen als levering en zitten vol toeters en bellen om de verkoop te stimuleren en de klanten aangesloten te houden. Een instant meerwaarde voor je zaak.

Digitale schermen & zuilen

Via digitale schermen stel je je menu glashelder voor, kun je dit in een oogwenk aanpassen, zorg je voor extra beleving en stimuleer je je verkoop. Bij one2three denken ze met je mee en komen ze met het geknipte digitale scherm op de proppen. 

Digitale keukenschermen

Via digitale schermen stel je je menu glashelder voor, kun je dit in een oogwenk aanpassen, zorg je voor extra beleving en stimuleer je je verkoop. Bij one2three denken ze met je mee en komen ze met het geknipte digitale scherm op de proppen. 

Reservatieplatform

Plaats de reservatie-widget op jouw website, en je kan direct online reservaties ontvangen.

Pas de widget en de e-mails naar je klanten aan volgens jouw huisstijl.

Je kan – als je wil – jouw grondplan online tonen om je klanten maximale keuze te geven.

Hulp nodig?