YOUR SUPPLY MANAGEMENT BOOSTER

Wij maken jouw supply chain efficiënter!

3334
Leveranciers
56
Connecties
5607800
Verwerkte orders

Wij zijn er ook voor jou!

Bij Growzer hebben we een supply chain & bestel oplossing op maat, ongeacht de omvang van je bedrijf. Ben je actief in de horeca of als foodleverancier, dan denken we met je mee en ondersteunen we je met een performant platform. Een platform dat meerwaarde biedt, waardevolle data oplevert en zorgt voor een betere klantenbinding. Van makkelijk laten bestellen tot gepersonaliseerde aanbiedingen op maat, met Growzer kan het. Groothandel, leverancier, producent of grossist: wij bieden je toegevoegde waarde. 

Wat kan Growzer voor je doen?
Een oplossing op maat van je bedrijf
Ongeacht de omvang van je zaak, wij zorgen voor meerwaarde

01

Koppelen aan een bestaand ERP-systeem

Beschik je over een eigen ERP-systeem? Perfect, wij koppelen Growzer naadloos aan je bestaande systeem. Bestellingen die automatisch inlopen, een up-to-date stock, een geautomatiseerde facturatie. We regelen het. Je laat je klanten gemakkelijk online bestellen of via een app, waardoor je steeds alles netjes kunt opvolgen.

02

Een hybride oplossing

Werk je al met bepaalde systemen, maar wens je toch meer inzichten, data, klanten makkelijk laten bestellen, gesegmenteerde en gepersonaliseerde boodschappen te sturen en meer? Het Growzer platform valt makkelijk te koppelen aan bestaande systemen en er liggen al tientallen koppelingen met partners. Plug ‘n play zodat je meteen een versnelling hoger kunt schakelen in je automatisatie.

03

Een oplossing op maat

Als start-up, starter of kleine KMO op zoek naar een all-in-one oplossing? Met Growzer beschik je over dé tool om snel van start te gaan, klanten makkelijk te laten bestellen, inzichten te verwerven, gesegmenteerd te communiceren en zowel de bestellingen als facturatie netjes op te volgen. Maatwerk blijft mogelijk en we passen het platform aan jouw wensen en noden aan.

GEPERSONALISEERDE AANBIEDINGEN

Meer Growzer kun je zeer gericht communiceren. Boodschappen naar bepaalde klanten/segmenten? Een fluitje van een cent. Ideaal voor een betere klantenbinding. 

ENKELE TROEVEN IN DE KIJKER

Ontdek de voordelen tijdens een DEMO
Een all-in-one bestel- en facturatieplatform

Online bestellen of via de app? Een fluitje van een cent. Maak het je klanten makkelijk om te bestellen, doe bestelsuggesties en maak er gelijk facturen van.

Gepersonaliseerde aanbiedingen

Via het Growzer platform stuur je gemakkelijk aanbiedingen op maat. Reken maar dat je daar meerwaarde uit puurt en je klanten aan je bindt.

Realtime stockbeheer en opvolging

Jouw stock, die klopt altijd, zonder dat je er uren in moet investeren.

Waardevolle inzichten

Via Growzer verzamel je heel wat data die we je graag helpen omzetten in waardevolle inzichten. Hier pluk je qua verkoop en rendement ongetwijfeld de vruchten van.

Enkele referenties
Zij kozen alvast voor het gemak en de meerwaarde van Growzer

Wide Awake Coffee

Vleminckx

Jean Sur Mer

Testimonial Craftails
MEER WETEN?
Contacteer ons en we tonen je graag de kracht van Growzer.


    Hulp nodig?