GROWZER PLUS

Futureproof slimme inzichten voor horecagroothandels en producenten

Futureproof slimme inzichten voor horecagroothandels en producenten

Growzer Plus een bestelsysteem? Dat klopt, maar het platform is véél meer dan dat. Bestellen mag dan wel de basis vormen, met de bijkomende tools en inzichten maak je werkelijk het verschil. Sales Manager Jim Mangelschots vertelt er met plezier meer over. 

Groothandel Claessens en Craftails, het zijn maar 2 voorbeelden van groothandels en producenten die met het Growzer platform aan de slag zijn. Reken maar dat ze er de vruchten van plukken. De basis van Growzer mag dan online bestellen zijn, we gaan veel verder dan een traditioneel bestelsysteem of een webshop. De troeven? Wel dat zijn er wel wat: 

  • Je verwerft een massa data en overzichtelijke inzichten waar je zelf en/of met je salesteam op kunt inspelen. 
  • Je bezorgt je klanten een handige toolbox waar ze niet enkel online mee kunnen bestellen, maar ook op een rendabele manier hun zaak runnen. 
  • Het doorsturen door middel van een pop-up van 1-op-1 promoties. Niet te missen en ze komen na het bestellen meteen in het bestellijstje van de klant wat voor herhaalaankopen zorgt. 
  • De ondersteuning en meedenken van een professioneel team met een massa horeca-ervaring. 
  • Doorontwikkeling en onderhoud door Growzer, waardoor je heel wat kosten uitspaart. 
  • Vandaag hebben we bij onze horecaklanten al een accuraatheid van meer dan 90% in het voorspellen van hun verkoop en de bijhorende bestellingen met AI. 

Je merkt het, kies je voor Growzer als groothandel dan krijg je heel wat meerwaarde.

AI om toekomstgericht het verschil te maken 

Growzer – door en voor de horeca ontwikkeld – mag dan al dag na dag zijn meerwaarde bewijzen, er wordt ook verder ontwikkeld. “Momenteel experimenteren we volop met AI. Zo krijgen onze horecaklanten toekomstgerichte voorspellingen op basis van tal van parameters. Ideaal om de juiste hoeveelheden te bestellen en optimaal het personeel in te zetten. In de tweede fase zullen ook de groothandels hier de vruchten van plukken. Toekomstgericht wordt het perfect mogelijk om bestelhoeveelheden te voorspellen van al je klanten samen. Een fikse meerwaarde, zeker als je met verse producten werkt als producent of groothandel. De foodwaste wordt ongetwijfeld sterk gedrukt.”

Een slimmer en meer betaalbaar alternatief

Een eigen systeem heeft ongetwijfeld pluspunten, maar Growzer vormt een slimmer en betaalbaarder alternatief. “Wij blijven investeren en ontwikkelen, terwijl de kosten uiteraard over al onze klanten verdeeld worden. Hierdoor kunnen we onze oplossing zeer betaalbaar in de markt zetten. Het verschil met het investeren in en het onderhouden van een eigen systeem is enorm. En dan heb ik het nog niet over de bijkomende inzichten die je verwerft en het feit dat de eindklanten er ook hun business op kunnen bouwen. Verder is er ook een mobiele app beschikbaar, waardoor klanten gemakkelijk vanop de werkvloer bestellingen kunnen doorgeven, je cijfers raadplegen, … Onze app is trouwens ook voor groothandels en producenten bruikbaar.” 

Reik je klanten een waardevolle toolbox aan en communiceer 1-op-1

Growzer wil meer zijn dan een leverancier van een platform en inzichten. Een partnership is het uitgangspunt. “Daarbij mikken we ook op een partnership tussen de groothandel/producent en de horecaklant. Via ons kunnen groothandels hun klanten een waardevolle toolbox aanreiken. Niet alleen kan er makkelijk online besteld worden, ze krijgen ook heel wat inzichten en suggesties om zelf succesvoller te worden. Als groothandel/producent is het dan weer mogelijk om zeer gericht aanbiedingen op het dashboard van de klant te laten verschijnen. Gerichte en niet te missen 1-op-1 communicatie is op deze manier mogelijk en dat zorgt voor heel wat meer rendement. Bovendien belanden deze promoties vaak op het bestellijstje, waardoor herhaalde aankopen volgen. Growzer wordt dagelijks gebruikt bij klanten en er is dan ook geen beter kanaal om te communiceren. Met plezier denken we ook met alle partijen mee hoe het maximale uit de samenwerking gehaald kan worden”, geeft Jim mee. 

Zelf de meerwaarde van Grower Plus ervaren? 

Wens je meer te weten over de meerwaarde van Growzer Plus en wat onze oplossing voor jouw business en die van je klanten kan betekenen? Contacteer ons. We geven je graag een vrijblijvende demo en delen graag onze expertise over bestaande klanten en succesvolle cases met jou.

 

>> Vraag vandaag nog je vrijblijvende demo aan.  

Hulp nodig?