JIM MANGELSCHOTs

Sales Manager Growzer

Een flinke dosis ervaring en extra sales power voor Growzer

Jim, een ervaren rot in business development en sales noemen is nog zacht uitgedrukt. Na eerdere ervaring als eigenaar en commercieel bezieler van een advertising agency en het succesvol opstarten en Europees uitbouwen van Roamler een crowd-tasking platform, komt hij het team van Growzer versterken. Van een stevige aanwinst gesproken! 

Jim, wat ga je juist doen binnen Growzer?

Het parcours dat Growzer al afgelegd heeft is mooi en ondertussen zijn we de start-up fase ontgroeid. Om succesvol op te schalen was wat bijkomende business & sales ervaring welkom. Ik ga dan ook in nauwe samenwerking met Frank, de managing director aan de slag als sales manager. Dit om de talentvolle jongeren te coachen en naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast is het ook de bedoeling dat ik de salesprocessen ga structureren en optimaliseren en dat ik zelf  de sales contacten met grossisten en leveranciers op me neem. Een heel bordje vol, maar ik kijk er ontzettend naar uit. 

Waarom zet je je schouders mee onder Growzer? 

Ik geloof dat er toekomstgericht nog grote kansen liggen. Hospitality ligt me nauw aan het hart en de digitalisering begint nu ook in deze sector helemaal door te breken. Als rasechte ondernemer houd ik ervan om mee aan de kar te trekken en daar krijg ik hier ruimschoots de kans toe. Growzer is al langer een pionier en zeker op het vlak van het commercialiseren van data en gerichte één-op-één communicatie valt er nog veel meer uit te halen. Zeker ook voor leveranciers aan de horeca. Bovendien behoort Growzer mee tot de groep bedrijven die ik mee heb opgestart en heb ik de ontwikkeling van in de beginfase mee kunnen volgen. 

Is Growzer voor jou voldoende bekend? 

We merken alvast dat de naam meer en meer begint te resoneren in de markt. Er komen heel wat spontane leads binnen en onze klanten vormen echte ambassadeurs. Verhuist er een kok of gaat er een nieuwe zaak open, dan verhuizen we vaak mee. We hebben de tijd van de acceptatie wat onderschat, maar er komt beweging in. De tijd van een onderneming met Excel managen ligt bijna achter ons. 

Waar zit volgens jou de grootste toegevoegde waarde van Growzer naar leveranciers en groothandels toe? 

Voor mij zit de grote meerwaarde in de data. Growzer stelt gelijk welke grossist in staat om een persoonlijke band op te bouwen met zijn klanten. Gerichte communicatie is perfect mogelijk. Via ons platform kunnen ze hun klanten beter begrijpen én helpen groeien. Denk maar aan het gericht afvuren van promoties met de mogelijkheid om gelijk de bestelling te plaatsen en geleverd te krijgen, er komt geen vertegenwoordiger meer aan te pas. Zo krijgt hij/zij de handen vrij voor andere zaken. Momenteel wordt Growzer nog grotendeels gebruikt als ordertool door groothandels, maar nu en zeker ook in de toekomst zal er nog veel meer kunnen. Denk maar aan Predictive Modeling door middel van AI. We hebben onze dienstverlening en tools richting deze doelgroep ook Growzer Plus gedoopt. Wij denken mee, zorgen voor koppelingen op maat met CRM- en ERP-systemen en nog veel meer. 

We blijven uiteraard net zo goed doorontwikkelen voor onze horecaklanten. Zij gebruiken ons platform al als 360° digitale back-office en we blijven nieuwe features voorzien.  

Ik heb alvast heel veel zin om mee aan de kar te trekken en Growzer mee nog groter te helpen maken. In tandem met Frank en met een gedreven team aan jonge honden moet dat zeker mogelijk zijn. 

Hulp nodig?