OP MAAT VAN DE FOOD PROFESSIONAL

Stroomlijn uw organisatie van aankoop tot levering

Hét digitale platform voor de food professional

Geautomatiseerd bestellingen ontvangen, ze gelijk laten doorstromen naar je CRM of SAP-systeem of misschien wel de gegevens van je PIM gelijk doorsturen? Bij Growzer automatiseren we je processen en zorgen we ervoor dat je klanten naadloos kunnen bestellen, terwijl jij alle info up-to-date hebt in de systemen die je wil. Wij vormen de perfecte spil tussen jou, je klanten en je andere essentiële systemen. Zo zet je als food professional een stap vooruit en zet je in op een geweldige klantervaring.

Vraag een afspraak aan
Waarom foodprofessionals kiezen voor Growzer
Waardevolle inzichten, sterkere klantrelaties

01

Koppelen aan een bestaand ERP-systeem

Beschik je over een eigen ERP-systeem? Perfect, wij koppelen Growzer naadloos aan je bestaande systeem. Bestellingen die automatisch inlopen, een up-to-date stock, een geautomatiseerde facturatie. We regelen het. Je laat je klanten gemakkelijk online bestellen of via een app, waardoor je steeds alles netjes kunt opvolgen.

02

Een hybride oplossing

Werk je al met bepaalde systemen, maar wens je toch meer inzichten, data, klanten makkelijk laten bestellen, gesegmenteerde en gepersonaliseerde boodschappen te sturen en meer? Het Growzer platform valt makkelijk te koppelen aan bestaande systemen en er liggen al tientallen koppelingen met partners. Plug ‘n play zodat je meteen een versnelling hoger kunt schakelen in je automatisatie.

03

Maatwerk

Als start-up, starter of kleine KMO op zoek naar een all-in-one oplossing? Met Growzer beschik je over dé tool om snel van start te gaan, klanten makkelijk te laten bestellen, inzichten te verwerven, gesegmenteerd te communiceren en zowel de bestellingen als facturatie netjes op te volgen. Maatwerk blijft mogelijk en we passen het platform aan jouw wensen en noden aan.

EEN-OP-EEN COMMUNICATIE

Rechtstreeks één-op-één communiceren met je klanten? Dat kan perfect via Growzer. Reken maar dat dit voor een betere klantenbinding zorgt.

Wij helpen je digitaal versnellen

Van hosting tot performante webshop

Een digitale inhaalbeweging te maken of je processen digitaliseren? Bij Growzer helpen we je op weg. Van hosting tot performante website: wij zijn er voor je en ontzorgen je van A tot Z.

Vraag meer info aan
Hosting

Een performante en snelle hosting zorgt ervoor dat jouw website altijd vlot te raadplegen valt, ook tijdens piekperiodes.

Website/webshop

Een fraaie website en/of webshop op maat? Regelen we. WordPress of Shopify, het is maar waar je voorkeur naar uitgaat. Wij denken met je mee en zorgen voor een gebruiksvriendelijke site op maat van je klanten. We kunnen ook de nodige koppelingen voorzien met je eigen systemen.

Updates

Na het opleveren laten we je niet aan je lot over. We zorgen ook voor regelmatige updates zodat je site gesmeerd blijft lopen.

Koppelingen

Je website en/of webshop koppelen aan je eigen systemen. Geen enkel probleem. We hebben tal van standaard koppelingen, maar kunnen ook maatwerk leveren.

Ontdek de meerwaarde van Growzer

Bekijken wat Growzer voor jou en/of je klanten kan betekenen? Vraag een demo aan, overtuig jezelf en zet deze toekomstgerichte stap.

  • Samen maken we impact ook voor jouw business
  • Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs van je bedrijf
  • Wij hebben de tools die voor jouw klanten het verschil maken
Let's talk!
MEER WETEN?
Contacteer ons en we tonen je graag de kracht van Growzer.


    Hulp nodig?